-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:5132 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:8

نماز با چند شرط شكسته است
نماز در سفر با هشت شرط شكسته است. 1 ـ سفر كمتر از هشتفرسخ شرعي نباشد حالا يا هشت فرسخ برود و يا رفت و برگشت او هشتفرسخ باشد كه به حسب كيلومتر بايد رفت و برگشت 45 كيلومتر باشد.
2 ـ از ابتداء سفر قصد هشت فرسخ را داشته باشد؛ بنابر اين اگر بعد از طي دوفرسخ نيت كند كه دو فرسخ ديگر برود كه روي هم رفته هشت فرسخ بشودنماز شكسته نميشود.
3 ـ در بين راه از قصد خود بر نگردد.
4 ـ سفر او حرام نباشد، مثل كسي كه براي ترك كار واجب و يا انجام دادن كارحرام مثل دزدي سفر ميكند كه اين افراد بايد نماز را تمام بخوانند.
5 ـ پيش از رسيدن به هشت فرسخ به وطن خود يا جايي كه ميخواهد ده روزيا بيشتر در آنجا بماند نرسد؛ زيرا در اين صورت نماز شكسته نميشود.
6 ـ از صحرانشينها كه در بيابان گردش ميكنند و هر جا كه آب و خوراك برايخود و حيوانات آنها باشد ساكن ميشوند و بعد از مدتي به جاي ديگرميروند نباشد، زيرا اينها بايد نماز را تمام بخوانند.
7 ـ شغل او مسافرت كردن نباشد مانند راننده ماشين و قطار و هواپيما و امثالاينها كه نمازشان در غير سفر اول اگر چه براي بردن اثاثيه منزل خودشان باشدتمام است.
8 ـ آنكه به حد ترخص برسد. ترخص از ريشه رخصت به معناي اجازه است؛يعني، آن مكاني كه وقتي شخص مسافر به آن نقطه برسد اجازه دارد نماز راشكسته بخواند و آن مكان براي كسي كه از وطن مسافرت ميكند جايي استكه از آنجا ديوار ساختمانهاي شهرش را نبيند و صداي اذان معمولي كه گفتهميشود را نشنود. (مراد از اذان معمولي؛ يعني، بدون استفاده از بلندگو).وقتي اين هشت شرط جمع شد نماز ظهر و عصر و عشاء شكسته ميشود وروزه هم صحيح نيست.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.